about my work Abu Ali art audio beuys cartography contemporary death device Dhamma dreams exile herzog highlights in progress la escocesa language materials meditation memory micelio micro mountain my stuff new paradigm news news archive notes pasolini perejaume poetry politics portfolio leftovers press readings realities resources RSS feeds ruins sequere The collapse the machine time video vipassana visions walking

Presentación del proyecto y de la publicación de En frontera

11/6/2018 ☼ Tags:

IMG_0028IMG_0028

Marco Noris, A LA FRONTERA: Presentació del projecte el 15 de juny 2018 a les 19 h Exposició de l’obra del 15 al 19 de juny

L’estiu del 2017 Noris va recórrer caminant els 290 quilòmetres de la frontera hispanofrancesa de la província de Girona per on van passar els principals camins de l’exili republicà. Durant el recorregut, l’artista va pintar una obra per a cadascuna de les 198 mugues que marquen la frontera: caminar i pintar tot unint punts al llarg de la frontera, com en equilibri en aquesta línia invisible que divideix en dos el que és un, fent visible el que és invisible i desplegant, d’aquesta manera, un nou escenari de la memòria.

Carrer Hospital 56, Barcelona - De dimarts a dissabte de 12 a 20h Diumenges i festius de 11 a 14 h - Dilluns tancat


Previous post
Bajo el cielo nacido tras la lluvia | Bajo el cielo nacido tras la lluvia escucho un leve deslizarse de remos en el agua, mientras pienso que la...
Next post
Entrevista en el Diari Jornada sobre “En frontera” | Dos palabras con Laia Farrera sobre En frontera en el Diari Jornada de hoy. Versión PDF Diari Jornada 29-6 (CAT)...

go ◁ back go random