about my work Abu Ali art audio cartography death device Dhamma dreams exile in progress La Escocesa language micelio micro mountain my stuff new paradigm news notes poetry politics portfolio leftovers press readings realities reinicio corona resources RSS feeds ruins the machine the naked king time video vipassana visions Walking

L’Entrega en el article de Guillem Serra, diari Ara

30/11/2018 ☼ Tags:

Diari Ara - Guillem SerraDiari Ara - Guillem Serra

Les cases grans de l’art: residències i fàbriques de creació

Un dels principals elements que configuren la idiosincràsia de les residències artístiques és la pertinença a una xarxa. Un mapa estès globalment que no s’ha parat de teixir per tot el territori català. Marco Noris, artista multidisciplinar italià establert a Barcelona, ho sap i ho reivindica en el seu últim projecte: La Entrega. Caminar a través de la xarxa, viure-hi, crear-hi i cartografiar-la de la forma més literal…

— Leer en play.ara.cat/propostes/cases-grans-residencies-fabriques-creacio_0_2134586538.html


Previous post
Presentació de L’Entrega, acte I al CAN de Farrera | Centre d’Art i Natura - Carrer Unica Farrera, 42, 25595 Farrera, Lérida info: farreracan.cat, La Entrega, acto I...
Next post
Toponímia de Catalunya | enciclopèdia. | cat...

go ◁ back go random