Arrenca Cartografies de la llengua’ un procés de reapropiació comunitària - Fundació Els Tres Turons

21/9/2022 artwalkingnewscartografiesdelallengua ◎ By Jordi Relaño ◎ Taken from www.els3turons.org

Dilluns 19 de setembre va iniciar-se el projecte Cartografies de la llengua’. Més de vint de persones van reunir-se al local de Carmel a la vista en on l’artista visual Nora Ancarola, la psicoanalista Celeste Reyna i l’artista visual Marco Noris van explicar un projecte d**’exploració comunitària** i de reapropiació del territori a través de l’art, l’experiència i els vincles. Un projecte que parteix de la importància que per al psiquiatre i psicioanalista Francesc Tosquelles, recordat a l’exposició recent al CCCB, al llenguatge i a les formes de comunicar-se.

La iniciativa compta amb la complicitat de la Fundació i la participació d’espais com el Club Social Pol Postiu o el Servei de Rehabilitació Comunitària d’Adults. Cartografies de la llengua’ beu de l’experiència prèvia de l’equip impulsor a Terres de l’Ebre en un projecte que interrelaciona territori i malestar a través de processos de transformació artística que rastregen la constitució i els llenguatges característics de cada comunitat estableix.

Hi vols participar?

La segona trobada es durà a terme dilluns tres d’octubre d’11h a 13h a la seu de Carmel a la Vista (c/Gran Vista 129). Per obtenir més informació podeu escriure a o a .(Page Arrenca Cartografies de la llengua’ un procés de reapropiació comunitària - Fundació Els Tres Turons” downloaded from https://www.els3turons.org/arrenca-cartografies-de-la-llengua-un-proces-de-reapropiacio-comunitaria-2/)

Jordi Relañowww.els3turons.org