about my work Abu Ali art audio cartography death device Dhamma dreams exile in progress La Escocesa language micelio micro mountain my stuff new paradigm news notes poetry politics portfolio leftovers press readings realities reinicio corona resources RSS feeds ruins sequere the machine the naked king time video vipassana visions Walking

ERRANT. Itineraris d’Art i Pensament 2020

11/9/2020 ☼ Tags:

Errant 2020Errant 2020

Del 18 al 27 de setembre de 2020 participaré en el festival ERRANT amb la instal·lació Pells a l’església romànica de Barruera.

Pells té el seu origen en la travessa que l’artista va fer des de Barcelona fins a Ferrera, al Pallars Sobirà. És una instal·lació a mig camí entre la pintura i l’escultura que, un cop dins l’església romànica de Barruera, es configura com una sort de retaule que accentua així el seu component sagrat del caminar i la muntanya.

Visita guiada a l’obra de Marco Noris i a l’església:

Lloc: església de Sant Feliu de Barruera Dia: 20 de setembre de 2020 Hora: 11 h Accés a la visita amb inscripció gratuïta (vàlida només per al dia 20)

ERRANT són itineraris d’art i pensament, en els quals la paraula i la imatge, en les seves expressions més radicals, experimentals i contemporànies, dialoguen amb el patrimoni paisatgístic, arquitectònic, històric i industrial de la demarcació de Lleida.

ERRANT are routes of art and thought, in which the word and image, in their more radical, experimental and contemporary expressions, dialogue with the landscape, architectural, historical and industrial heritage of the demarcation of Lleida.


Previous post
Solo show “Nel lieve sovrapporsi di cielo e terra” — 15/9 Piramidón, Barcelona | El próximo 15 de septiembre se inaugura "Nel lieve sovrapporsi di cielo e terra”, mi exposición individual en Piramidón, Barcelona. La exposición es comisariada por Francesco Giaveri...
Next post
Anna Adell en A*Desk: Un flâneur de alta montaña, Marco Noris | Acaba de salir en A*Desk el precioso texto de Anna Adell sobre el caminar en mi práctica artística...

go ◁ back go random